Made on äärimmäisen herkullinen ruokakala. Made on myös hauska kala siiman päässä ja tähän talviseen pilkkimuotoon liittyy pimeiden iltojen myötä paljon mystiikkaa ja sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Madetta voi pyytää tehokkaasti myös katiskoilla ja yleisesti esiintyvänä kalana, sen löytäminen kutuaikaan on hyvinkin mahdollista kohtuullisen pienellä vaivannäöllä. Kalastajan Radion tämän kerran kalastus keskittyykin talviseen mateenpyyntiin, niin pilkkimisen kautta kuin myös katiskalla. Helmikuu on parasta madeaikaa ja olemme haastatelleet kahta kovan luokan asiantuntijaa Ilkka Keinästä ja Veikko Hakalaa. Heidän kertomuksiensa ja vinkkiensä pohjalta on tämä Kalastajan Radion jakso rakennettu.
Julkaistu 1.2.2019
Kalastajan radio oli Kalastajan Kanavan 2018-2019 tuottama podcast. Rennolla otteella ja positiivisella fiiliksellä Kanavan vetäjä Jyri Kuusisalo vinkkaa mitä kannattaa milloinkin kalastaa ja miten, haastattelee mielenkiintoisia kalastavia vieraita sekä tarinoi ajankohtaisista kalastusasioista tutkimustuloksista kalajuttuihin.